VELIKI USPJEH SK-a “BOLMAN”

0
39
views

NEDIĆ, Jovan. VELIKI USPJEH SK-a “BOLMAN”.

www.bolman.info, 5. IX. 2020.

Veliki uspjeh SK-a “Bolman”

U subotu, 5. IX. 2020. godine, na streljani “Pampas” u Osijeku, održano je Županijsko prvenstvo u streljaštvu za kategoriju 10m serijska zračna puška za seniore, juniore i kadete, na kome su učestvovali i baranjski strijelci iz SK-a “Bolman” i Streljačke udruge (SU) “Mars” iz Belog Manastiru.

SK “Bolman” osnovan je 29. jula prošle (2019) godine, a to županijsko prvenstvo bilo mu je prvo ekipno takmičenje – i to s odličnim rezultatima. Bolmanska ekipa kadetkinja osvojila je prvo mjesto, s tim da su članice te ekipe pojedinačno osvojile prva tri mjesta (1. Senka Martinović, 2. Bojana Martinović, 3. Tamara Lukačević). Kao juniorke, ista ekipa osvojila je drugo mjesto.

Ženska kadetska i juniorska ekipa

Ekipa juniora, u sastavu Darko Tomašević, Strahinja Kolarević i Zvezdan Sekanić, osvojila je treće mjesto, dok je pojedinačno, u kategoriji juniora i seniora, Darko Tomašević osvojio prvo mjesto. Tim rezultatima bolmanski klub izborio je plasman na državno prvenstvo, koje se održava sedam dana kasnije u Zagrebu.

Muška juniorska ekipa

Kadeti belomanastirskog ”Marsa” ekipno su zauzeli treće mjesto, s ovakvim pojedinačnim rezultatima: Leon Rabbi (167 krugova), Marko Špon (166) i Nikola Todorović (165).

(Izvor: FB SK-a “Bolman“)

Previous articleЗАВЈЕТ
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here